Vernieuwende disruptors

Wij zijn Bravoure.

Dapper en rebels, maar zonder grootspraak. We zijn creatief, rechtdoorzee en gruwelijk ambitieus. We bouwen aan duurzaamheid, aan goed werkgeverschap, aan vertrouwen, aan veilige en moderne werkplekken die voelen als thuis. Wij bouwen de kantoren van de toekomst. Wij zijn er voor de selfmade rebels, de nieuwe garde. De ondernemers die continu voorop lopen en de status quo bepalen. We zijn benaderbaar en betrouwbaar. Een tikkie eigenwijs met een gezonde dosis humor en een scherp randje. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn eerlijk, open en altijd in control. We nemen onze klanten stevig bij de hand, maar zonder te knijpen. Wanneer we ze weer loslaten weten ze: dit zit wel goed!

Rebels

We zijn een tikkeltje rebels. Niet om te schoppen of dwars te liggen, maar om te breken met conventies. Om uniek en vernieuwend te blijven. Omdat we geloven dat de mooiste ideeën op de scheidslijn tussen wat bewezen is en wat nog ontdekt moet worden liggen.

We zijn betrouwbaar-eigenzinnig en berekend-extravagant. We houden ervan om uitgedaagd te worden. Om op het randje te lopen. We kleuren niet buiten de lijnen, maar bepalen hoe de tekening eruit ziet. We zijn niet anti-systeem, maar anti-saai. Met een vurige passie voor uitproberen en innoveren.

Toegankelijk

Onze kwaliteit is exclusief, onze mensen benaderbaar. Dat merk je aan hoe we communiceren en aan onze open houding. We zijn geïnteresseerd, begripvol, vriendelijk en flexibel. We leren van elkaar en vinden het fijn als anderen ook van ons kunnen leren. We denken creatief mee met de wensen en budgetten van onze klanten. We spreken begrijpelijke taal. Geen vakjargon, niet Jip en Janneke, maar professioneel, bedachtzaam en helder.

In control

We zijn experts. We zien geen problemen, maar uitdagingen en oplossingen. We staan naast de klant en zorgen dat hij zich perfect begrepen en gehoord voelt. We sturen zonder te duwen en behalen het beste resultaat met zo min mogelijk concessies.

We weten waar we over praten. Van regelgeving tot ergonomie. Van akoestiek tot routing en van concept tot afbouw. Wij helpen onze klanten om goede beslissingen te nemen. Onderbouwd en verantwoord. Wij zijn altijd “in control.”

Contact

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe jouw droomkantoor eruit kan zien? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres: Minervum 7364, Breda.

Bel ons: +31 76 5782566

E-mail: info@bravourebuildingpartners.nl